Contact

Nautracom BV Contact gegevens
Nautracom is niet bang voor (lastige) vragen. Wij zitten klaar om u snel en adequaat te ondersteunen tijdens onze openingstijden. . U kunt ons bereiken via e-mail (bij voorkeur), online help desk chat, telefoon, fax en post.
Per e-mail
Nautracom reageert snel op vragen via e-mail. Tijdens de openingstijden van kantoor kunt u binnen 4 uur een reactie van ons verwachten. Een uitgewerkte offerte duurt meestal wat langer.
Stuur een e-mail naar Nautracom.

Per Nautracom Online Live Helpdesk Chat
Meestal zijn wij tijdens kantoor uren ook bereikbaar via een live helpdesk, (zie de button links boven in de menubalk of rechts onderaan uw scherm). Dit werkt min of meer op dezelfde manier als bijvoorbeeld MSN Messenger. Het verschil is dat u ons niet hoeft toe te voegen als contact, maar direct het gesprek kan beginnen. Het kan soms even duren voor u een respons krijgt. Bij meerdere vragenstellers kunnen we niet iedereen tegelijk helpen aan een goed antwoord. Klik dan niet weg, maar blijf "aan de lijn"

Per telefoon
Nautracom beschikt over eigen medewerkers waar u met al uw vragen terecht kunt. Medewerkers kunnen uw vraag vaak direct beantwoorden. Onze medewerkers hebben bovendien uitgebreide praktijkervaring met de producten die we verkopen Het telefoonnummer: 035 6016559

Per fax
U kunt vragen of opmerkingen ook faxen. Tijdens de openingstijden van kantoor kunt u binnen vier uur een inhoudelijke reactie van ons verwachten. Ons faxnummer: 035-6012841.

Per post
U schrijft liever een brief? Ook dat kan! Nautracom reageert zo snel mogelijk op uw brieven. Gewoonlijk kunt u binnen drie werkdagen een inhoudelijke reactie van ons verwachten. U kunt uw brieven richten aan:

Nautracom
Acacialaan 7
NL-3741 WB Baarn

Op kantoor
Nautracom heeft een kantoor in Baarn waar u terecht kunt voor advies en verkoop. Ons kantoor is normaal gesproken 5 dagen per week geopend. Het is wel raadzaam van te voren even te bellen voor het maken van een afspraak. Dan kunnen we tijd voor u reserveren en komt u niet voor niets.

Onze openingstijden:
Maandag
09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Gesloten
Zondag
Gesloten
Gesloten

 
Feestdagen & Vakanties
Op feestdagen en in vakanties gelden afwijkende openingstijden voor het bezoeken van het kantoor. Telefoon, fax en email blijven gewoon doorgaan. Het kan alleen wat langer duren voordat u antwoord krijgt. Telefoon wordt soms ook waargenomen door een antwoord service. Deze kunnen standaard zaken beantwoorden. Overige (niet standaard) vragen worden vervolgens per email binnen 1 a 2 werkdagen aan u beantwoord.
Gedurende onderstaande periodes is ons kantoor minder bezet of soms gesloten voor publiek.

Bestellingen, orders en afleveringen blijven gewoon door gaan in de vakantie periodes.